Marleen is sinds 1 maart 2020 werkzaam bij Advocatenkantoor Geerts. Voordat Marleen bij ons werkte was zij als advocaat werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio.

Sinds 2009 is Marleen advocaat.

Marleen heeft net als Marcia de HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Utrecht gevolgd en met succes afgerond. Daarna is zij Nederlands recht gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg.

Tijdens haar studie heeft Marleen gewerkt bij het Buro Sociaal Raadslieden in Boxtel en is zij griffier geweest bij verschillende rechtbanken. Ook gaf zij studenten pleittraining. Marleen is in 2009 cum laude civielrechtelijk afgestudeerd aan de universiteit en is sindsdien werkzaam in de advocatuur.

Marleen is gespecialiseerd in het algemeen civielrecht en het arbeidsrecht. Zij heeft op deze gebieden ruime ervaring. Al jaren staat zij bedrijven en particulieren bij. Die ervaring maakt, dat zij zich vanuit verschillende perspectieven kan inleven in de situatie van haar cliënten. Marleen is door haar ervaring en haar kennis in staat in iedere zaak snel tot de kern te komen en relevante feiten en omstandigheden te filteren. Ook maakt de combinatie van achtergrondopleidingen dat zij niet alleen juridisch stevig is onderlegd, maar dat zij ook een flinke dosis sociale vaardigheden heeft.

Marleen is gedreven, betrokken en een echte doorzetter. Daar waar mogelijk treedt zij proactief op en doet zij haar uiterste best in onderling overleg tot een oplossing te komen. Als het nodig is hijst zij zich maar al te graag in toga en schuwt een procedure niet. Zij staat voor haar cliënten. Open en eerlijke communicatie met haar cliënten is essentieel. Haar adviezen zijn helder, praktisch en zonder poespas.

Naast haar werkzaamheden als advocaat geeft Marleen regelmatig lezingen en is zij lid van de (jonge) ondernemersclub JCI Dommelland en vrijwilliger bij stichting Dream4Kids, waar zij droomdagen organiseert voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma.

Heb je een juridische vraag? Bel of mail Marleen:

vanooijen@advocatenkantoorgeerts.nl

T: 0499-42 30 31 | M: 06-418 590 30

Marleen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemeen recht | Familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.