Sinds 1 juli 2018 is Juste Lang bij ons kantoor werkzaam. Juste is sinds 1979 advocaat. Begonnen in de algemene praktijk, heeft Juste zich gaandeweg gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij heeft een groot aantal specialisatieopleidingen gevolgd. Hij is gecertificeerd mediator en aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

In de praktijk begeleidt Juste zijn cliënten in echtscheidingsprocedures, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en de verdeling van gemeenschappen. Met name ondernemers behoren tot zijn klantenbestand.

Naast zijn advocatenbestaan is Juste lid van diverse adviescommissies op het gebied van het personen- en familierecht en is hij een groot aantal jaren rechter-plaatsvervanger geweest. Juste geeft via diverse opleidingsinstituten les aan advocaten op het gebied van huwelijksvermogensrecht, alimentatierecht en mediationvaardigheden.

Dankzij zijn jarenlange ervaring is Juste voor zijn cliënten een degelijke adviseur die voor zijn cliënten op de bres staat, daar waar nodig voor zijn cliënten vecht, maar ook op zoek zal zijn naar het compromis.

Juste Lang heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

– Personen- en familierecht. 

Echtscheidingen

Huwelijksvermogensrecht

Alimentatiezaken

Omgangsregelingen

Internationaal Privaatrecht

Mediation

Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

lang@advocatenkantoorgeerts.nl

T: 0499-42 30 31 | M: 06-549 625 86