Karin is sinds 1 augustus 2018 de officemanager van ons kantoor. Zij stuurt het secretariaat aan en de juridisch medewerkers. Zelf verricht zij ook de secretariële taken en is zij samen met Ralph Daniëls verantwoordelijk voor een deel van de financiële zaken, zoals de facturatie. Het is haar taak om te zorgen dat het kantoor goed georganiseerd is en het werk soepel verloopt. Dat doet zij met veel plezier, enthousiasme en betrokkenheid.

Karin kenmerkt zich als een harde werker. Ze is vrolijk, assertief, eerlijk en enorm betrokken. Een aanwinst voor ons kantoor. In de advocatuur heeft Karin ruime ervaring. Vanaf 1979 is zij werkzaam voor diverse advocatenkantoren. Daar heeft zij secretariële, administratie en financiële werkzaamheden verricht.

Opleidingen: na het behalen van haar Havodiploma heeft Karin opleidingen afgerond op secretarieel gebied bij Schoevers. Later heeft zij diverse opleidingen gevolgd en afgerond op administratief/financieel gebied.

Karin is van oorsprong een Amsterdamse, net als Juste Lang. Beide zijn daar trots op, maar wonen toch al jaren in het mooie Brabant.

secretariaat@advocatenkantoorgeerts.nl

T: 0499-423031