Marcia is de eigenaresse van Advocatenkantoor Geerts. Op 1 mei 2007 richtte zij Advocatenkantoor Geerts op en vestigde zij zich in Oirschot.

Marcia is gedreven, realistisch en betrokken! Van haar krijgt u eerlijk advies, ook als dat wellicht niet het advies is waar u op hoopt. Kwaliteit, betrokkenheid én creativiteit (op juridisch vlak) zijn drie pijlers die hoog in het vaandel staan bij Marcia en dus vormen zij de pijlers van het kantoor.

Marcia houdt van vernieuwing. Ons kantoor is daarom goed zichtbaar op Social Media. Ook vlogt Marcia over haar werk als advocaat. Kijk eens op ons YouTube kanaal ‘Advocatenkantoor Geerts’.

Een stukje geschiedenis: Marcia heeft de opleiding Sociaal juridische dienstverlening gevolgd aan de Hogeschool te Utrecht. Na afronding van die opleiding is zij rechten gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Zij rondde die opleiding binnen twee jaar af. Gedurende haar studie HBO SJD en Nederlands recht werkte zij 3 dagen in de week als juridisch adviseur bij Onderwijsbond CNV. Daar voerde ze haar eerste procedures bij de kanton- en bestuursrechter.

Direct na het afronden van de opleiding rechten is Marcia in augustus 2003 als advocate gestart bij een middelgroot kantoor in Brabant. Daar heeft zij op diverse rechtsgebieden gewerkt en ervaring opgedaan.

Marcia heeft ruime ervaring op de rechtsgebieden waarvoor u bij Advocatenkantoor Geerts terecht kunt. In het jaar 2016 heeft Marcia met succes de specialisatieopleiding ‘leergang Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA)’ afgerond.

Naast het hebben van haar eigen advocatenkantoor, verricht Marcia in Oirschot en omgeving nog verschillende nevenactiviteiten, waaronder:

Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch

Lid van de Geschillencommissie Universiteit Maastricht

De Geschillencommissie heeft als taak om de Universiteit Maastricht in de hoedanigheid van werkgever te adviseren over de vraag of de werkgever c.q. leidinggevende bepaalde beslissingen waarover met een werknemer een geschil is ontstaan naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid heeft kunnen nemen. De reikwijdte en onderzoeksbevoegdheden zijn vastgesteld in de Geschillenregeling UM.

Lid van het Oirschot Industrieel Contact (OIC)

Voorzitter van het vrouwennetwerk ‘Pow(d)er’

Het schrijven van blogs voor rechtsblog.nl

Met veel plezier geeft Marcia regelmatig lezingen over haar werk. Heb je daar interesse in en wil je graag dat ze bij jouw kantoor of vereniging een lezing komt geven? Mail ons. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Marcia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht | Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

geerts@advocatenkantoorgeerts.nl

T: 0499-423031 | M: 06-11322800