Beste ondernemer,

Is een werknemer ziek als hij verkoudheidsklachten heeft en daardoor niet naar het werk mag komen? Moet ik een thuiswerkplek voor mijn werknemer inrichten? Wie betaalt die kosten? 

👇👇

Wij: Marcia Geerts, advocaat arbeidsrecht bij Advocatenkantoor Geerts en Seline van der Reest, directeur arbodienst Peijnenburg Verzuimbegeleiding, gaan al jouw vragen rondom dit item beantwoorden. Om ervoor te zorgen dat we alle vragen, die in de praktijk spelen, beantwoorden, vragen we jou om vooraf de vragen die je hebt met ons te delen. Natuurlijk blijf je als vragensteller anoniem. Wij zullen de vragen verwerken en vervolgens de antwoorden in een video met je delen. Stuur je vragen voor 4 november naar: seline@peijnenburgverzuimbegeleiding.nl 

🗨 “Geen vraag is te gek… kom maar op!” 🗨 

Je kunt de antwoorden terug zien vanaf 11 november op het youtube kanaal van Marcia: https://www.youtube.com/channel/UCVA2TyhOLwz6uTOQrjeSRZw

En de social media kanalen van Advocatenkantoor Geerts, of de LinkedIn pagina’s van Marcia Geerts en Seline van der Reest / Peijnenburg Verzuimbegeleiding. 

Komt dit moment je niet uit? Geen probleem! 

De video kan je ook later op een dag en tijd die jou uitkomt bekijken. Op 11 november zullen Marcia en Seline via ZOOM online beschikbaar zijn zodat aanvullende vragen ook gesteld kunnen worden. Wil je deelnemen aan het ZOOM gesprek? Stuur een mail naar Seline waarin staat dat je erbij wil zijn en je ontvangt een uitnodiging. Alvast bedankt voor je vraag en tot de 11e!

Groeten, Seline en Marcia

Tags:

Comments are closed